• produktu

3 rôzne typy kožených autosedačiek

Existujú 3 typy materiálov autosedačiek, jeden je látkový a druhý kožený (pravá koža a syntetická koža).Rôzne látky majú rôzne skutočné funkcie a rôzne pohodlie.

1. Látkový materiál autosedačky

Látkové sedadlo je sedadlo vyrobené z chemického vláknitého materiálu ako hlavného materiálu.Látkové sedadlo je cenovo najefektívnejšie, s dobrou priepustnosťou vzduchu, necitlivosťou na teplotu, silnejšou trecou silou a stabilnejším sedením, ale nevykazuje známky kvality, ľahko sa zafarbí, nie je ľahké ho čistiť, nie je ľahké sa oň starať. a zlý odvod tepla.

2. Materiál koženej autosedačky

Kožená sedačka je sedačka vyrobená z prírodnej zvieracej kože alebo syntetickej kože.Výrobcovia použijú kožené sedadlá na zlepšenie kvality interiéru vozidla.Kožené zdroje sú čoraz obmedzenejšie, ceny sú relatívne drahé a výrobné náklady sú veľmi vysoké, čo do určitej miery obmedzuje aplikáciu kože v autosedačkách, preto sa ako náhrada kože objavila umelá koža.

3. Materiály autosedačiek z umelej kože

Umelá koža je prevažne 3 druhov: PVC umelá koža, PU syntetická koža a Microfiber Leather.V porovnaní s týmito dvoma je koža z mikrovlákna lepšia ako umelá koža PCV a syntetická koža PU v mnohých aspektoch, ako je spomaľovač horenia, priedušnosť, výkon pri vysokých a nízkych teplotách a ochrana životného prostredia.Koža z mikrovlákna je pre svoju jedinečnosť najčastejšie používaným materiálom v interiéroch automobilov.

Našou výhodou je PVC a koža z mikrovlákna, tak na čo ešte čakáte?pošlite nám dopyt, vopred ďakujeme.

 


Čas odoslania: 14. januára 2022